Restaurant
Dinerkaart
Voorgerechten
-
Soep van de week
6,50 -
Luxe broodplank met charcuterie, kazen, kruidenboter,
14,50kerrieboter en aioli -
Hartig ijs van tomaat met groene asperge
8,50en gebakken avocado (v) -
Kabeljauwkroketjes met limoenmayonaise
6,50
-
Salade ‘Tabouleh’ van bulgur, granaatappel, tomaat
6,50en komkommer (v) -
Salade carpaccio met Parmezaan en pijnboompitten
11,00 -
Tom kha kai, Thaise kerrie-kokossoep
6,50(v)
-
Broodplankje met kruidenboter en aioli
6,00(v) -
-
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en salade, een aardappelgarnituur en rustieke frites.
-
Tournedos met gerookte paling en een schuim van bisque
32,50 -
Varkenshaassaté met pindasaus en gefrituurde mie
21,50 -
Ossenhaaspuntjes met gegrilde groenten
24,50en Provencaalse kruiden -
Spicy kippenvleugeltjes met zoete barbecuesaus
19,50 -
Varkensrack Livar met gebakken appel en ui
24,00
-
Combi van vegan burgers met norimayonaise en met
21,00Mexicaanse salsa en guacamole (v) -
Plank van de Herberg
29,50 p.p.Een selectie van onze gerechten met vlees en vis op één plank, geserveerd met frites, brood en salade, om samen van te genieten. 29,50 p.p. (voor 2 of meer personen te bestellen) -
5-gangen verrassingsmenu
45,00 p.p.Selectie van de chef uit onze kaart -
-
-
Vangst van de dag
Dagprijs -
Flat iron steak in Aziatische marinade met sesam
26,00 -
Pakistaanse Karahi stoof van kipdij met tomaat, gember
22,00en yoghurt, geserveerd met naanbrood -
Gebakken schelvis met saffraanmayonaise
25,00 -
Gorgonzola kaasfondue met roergebakken spinazie,
23,00geserveerd met gegrilde groenten en brood (v) -
Aubergine met gefrituurde polenta en chimychurry
19,00(v)
Nagerechten
-
Meringue met pistacheijs en -crème en matcha
8,50 -
Sorbetijs met vers fruit en een scheutje grenadine
7,50 -
Affogato: straciatella-ijs met espresso en slagroom
5,50 -
Coupe cantuccini met limoenkwark en limoncellogelei
9,00 -
Twee huisgemaakte slagroomtruffels, koffie of thee en een kleintje likeur
7,50
-
Brownie met karamel, vanille-ijs en koffiesiroop
7,00 -
Kaasplankje met kletzenbrood
9,00 -
-
-
Kinder gerechten
-
Pannenkoek - poedersuiker en stroop
10,00Inclusief kinderijsje -
(Groente)kroket, vissticks, frikadel of kipnuggets
12,00Geserveerd met frites, appelmoes Inclusief kinderijsje
Borrelkaart
-
KOFFIE EN BORREL
-
-
Vlaai van de week
3,50 -
Huisgemaakte slagroomtruffels (2 st.)
2,80 -
Broodplankje met kruidenboter en aioli
6,00 -
Rundvleesbitterballen (8)
6,00 -
Satéspiesjes (6) met pindasaus
6,50 -
Nacho’s met kaas en tomatensalsa
5,50